Kalendari i Promocionit të Shëndetit 2017

Kalendari i Promocionit të Shëndetit 2017

Kalendari i Promocionit të Shëndetit te Vitit 2017

më shumë
Kalendari i Promocionit të Shëndetit

Kalendari i Promocionit të Shëndetit

Kalendari i Promocionit të Shëndetit te Vitit 2015

më shumë
Dokumenta dhe Formulare

Dokumenta dhe Formulare

Dokumenta,tabela dhe formulare

 

më shumë
Kalendari i Promocionit të Shëndetit

Kalendari i Promocionit të Shëndetit

Kalendari i Promocionit të Shëndetit Viti 2016

më shumë

Video

Foto

Vijon trajnimi i personelit për shërbimin e ri modern të Urgjencës

Vijon trajnimi i personelit për shërbimin e ri modern të Urgjencës

Është zhvilluar trajnimi i dytë me 50 mjekë e infermierë të shërbimit të Urgjencës së 5 spitaleve bregdetare në kuadrin e Programit italo-shqiptar të konvertimit të borxhit IADSA.
Shih foto galeri