.

vije ndarëse

Postuar më: 11/12/2018

Shpallet konkursi “Infermierë për Shqipërinë”

Shpallet konkursi i tretë “Infermierë për Shqipërinë”. Çdo infermier i licensuar mund të aplikojë në platformën online “Infermierë për Shqipërinë” për të konkuruar për një vend pune në sistemin shëndetësor publik.

Konkursi është i hapur për 12 qarqet e vendit dhe afati I fundit i aplikimit është data 31 Dhjetor 2018!

 

Apliko tani!

Fito vendin e punës me meritë!

 

Shpallje-portali-nr.-3-101218