.

vije ndarëse

Postuar më: 27/01/2021

27 Janar/ Vaksinimi antiCOVID në javën e tretë, vaksinohen 632 personel shëndetësor

Tiranë, 27 Janar –Vaksinimi antiCovid për personelin shëndetësor të vijës së parë të luftës kundër COVID-19 në “Air Albania” Stadium ka vijuar edhe sot, në ditën e 17.

Në total janë vaksinuar 632 mjekë, infermierë, laborantë, epidemiologë, të cilët janë në vijën e parë të ofrimit të shërbimit për pacientët me COVID19.

Të gjithë punonjësit e shëndetësisë, mjekët, infermierët, që ofrojnë shërbime në spitalet COVID dhe strukturat e tjera të vijës së parë në përballje me COVID-19 kanë pranuar të vaksinohen, sipas planifikimit të hartuar nga ekspertë