.

vije ndarëse

Postuar më: 23/09/2019

Shqipëria Solidare

Shqipëria Solidare

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga tërmeti. #ShiperiaSolidare

Për ti ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti i datës 21 Shtator kemi vendosur në dispozicion disa llogari bankare.

“Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në bankë të nivelit të dytë

Banka Credins

IBAN në ALL (Lek):   AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001

IBAN në EUR : AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003

IBAN në USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002