.

vije ndarëse

Postuar më: 14/01/2021

Dita IV e vaksinimit antiCOVID: Kryhen 78 vaksinime të personelit shëndetësor 

14 Janar, Tiranë- Në ditën e katër të vaksinimit antiCOVID janë vaksinuar 78 personel shëndetësor i Spitaleve COVID dhe Urgjencës Kombëtare.

 

Procesi i vaksinimit ka vijuar i qetë dhe pa probleme pas injektimit, ndërkohë që në stadiumin ‘Air Albania’ ku po kryehet vaksnimi janë zbatuar me përpikmëri rregullat  e dezinfektimit, distancimit social dhe vendosja e maskës për parandalimin e COVID-19.

 

Deri tani janë vaksinuar 266 personel shëndetësor.

 

Të gjithë punonjësit e shëndetësisë, mjekët, infermierët, që ofrojnë shërbime në spitalet Covid dhe strukturat e tjera të vijës së parë në përballje me COVID-19 kanë pranuar të vaksinohen sipas planifikimit të hartuar nga ekspertët.