.

vije ndarëse

Postuar më: 15/01/2021

Dita pestë e vaksinimit antiCOVID: Kryhen 42 vaksinime të personelit shëndetësor

15 Janar, Tiranë- Në ditën e pestë të vaksinimit antiCOVID janë vaksinuar 42 personel shëndetësor i Spitaleve COVID 1,2,3,4.

Procesi i vaksinimit ka vijuar i qetë dhe pa probleme pas injektimit, për personelin e vijës së parë në përballje prej me shumë se 10 muajsh me COVID19.

Në 5 ditet e para janë vaksinuar 308 personel shëndetësor.

Të gjithë punonjësit e shëndetësisë, mjekët, infermierët, që ofrojnë shërbime në spitalet COVID dhe strukturat e tjera të vijës së parë në përballje me COVID-19 kanë pranuar të vaksinohen sipas planifikimit të hartuar nga ekspertët.

Ndërkohë në stadiumin ‘Air Albania’ ku po kryehet vaksnimi janë zbatuar me përpikmëri rregullat e dezinfektimit, distancimit social dhe vendosja e maskës për parandalimin e COVID-19.