.

vije ndarëse

Postuar më: 01/02/2019

Miratohet Programi Kombëtar i depistimit të kancerit të qafës së mitrës

Këshilli i Ministrave miratoi më 30 Janar Programin Kombëtar të depistimit të kancerit të qafës së mitrës, investim i rëndësishëm për mbrojtjen e shëndetit të gruas, që ka për qëllim identifikimin e hershëm dhe parandalimin e një prej tumoreve më të përhapura te gratë.

Shiko me shumë