.

vije ndarëse

Postuar më: 30/08/2019

Pakti për Universitetin. Mundësi trajnimi në Frankfurt për studentët e UMT

Vazhdojnë trajnimet jashtë Shqipërisë për studentët e UMT në kuadër të Paktit për Universitetin. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton hapjen e aplikimeve për trajnimin e tretë për forcimin e kapaciteteve diagnostikuese për HIV/TB, si pjesë e aktiviteteve të projektit të Global Fund.

Kjo seri trajnimesh do të vazhdojë përgjatë vitit akademik me synim mbështetjen e studentëve në rritjen e kapaciteteve të tyre profesionale nëpërmjet eksperiencave në institucione arsimore Europiane.

Ndiqni linkun e mëposhtëm për të marrë më shumë informacion rreth programit të trajnimit dhe mënyrës së aplikimit.

http://umed.edu.al/hapet-thirrje-per-aplikim-ne-summer-school-hivaids-prevention-treatment-and-care-for-the-key-population-of-people-who-inject-drugs-pwid/