Vaksinimi antiCOVID/ 2,852,868 vaksinime 

26 Maj, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.

Në 24 orët e fundit janë kryer 1,243 vaksinime.

 

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

 

1,302,113 doza të para

1,242,782 doza të dyta

306,982 doza të treta

 

Në total janë kryer 2,852,868 vaksinime antiCOVID.

 

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.