.

vije ndarëse

Postuar më: 11/01/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,483,112 vaksinime

11 Janar 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.

Në 24 orët e fundit janë kryer 10,006 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 502 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 1004 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

 

Nga dozat e vaksinës antiCOVID, të kryera në Shqipëri janë:

1,179,912 doza të para

1,064,297 doza të dyta

166,519 doza të treta

 

Në total janë kryer 2,483,112 vaksinime antiCOVID.

 

*Numri total i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.