.

vije ndarëse

Postuar më: 02/02/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,612,804 vaksinime

02 Shkurt 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.

Në 24 orët e fundit janë kryer 5,308 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 49 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 97 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

 

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

1,250,672 doza të para

1,156,751 doza të dyta

205,381 doza të treta

 

Në total janë kryer 2,612,804 vaksinime antiCOVID.

 

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.