.

vije ndarëse

Postuar më: 11/02/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,653,584 vaksinime

11 Shkurt 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 4,378 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 39 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 78 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

1,220,464 doza të para
1,136,212 doza të dyta
218,390 doza të treta

Në total janë kryer 2,653,584 vaksinime antiCOVID.

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.