.

vije ndarëse

Postuar më: 14/02/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,661,838 vaksinime

14 Shkurt 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 1,051 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 19 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 38 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

1,261,189 doza të para
1,179,476 doza të dyta
221,173 doza të treta

Në total janë kryer 2,661,838 vaksinime antiCOVID.

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.