.

vije ndarëse

Postuar më: 08/03/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,723,146 vaksinime

08 Mars, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 2,577 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 12 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 24 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

1,273,369 doza të para
1,204,250 doza të dyta
245,527 doza të treta

Në total janë kryer 2,723,146 vaksinime antiCOVID.

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.