.

vije ndarëse

Postuar më: 30/03/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,762,715 vaksinime

 

30 Mars, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.

Në 24 orët e fundit janë kryer 2012 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 20 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 40 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

 

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

 

1,280,514 doza të para

1,217,699 doza të dyta

264,502 doza të treta

 

Në total janë kryer 2,762,715 vaksinime antiCOVID.

 

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.