.

vije ndarëse

Postuar më: 09/05/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,834,224 vaksinime

09 Maj, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 391 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 58 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 116 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

1,298,649 doza të para
1,238,262 doza të dyta
297,313 doza të treta
Në total janë kryer 2,834,224 vaksinime antiCOVID.

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.