.

vije ndarëse

Postuar më: 24/05/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,850,471 vaksinime

24 Maj, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 1,050 vaksinime.

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

1,301,702 doza të para
1,242,384 doza të dyta
305,620 doza të treta

Në total janë kryer 2,850,471 vaksinime antiCOVID.

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit