.

vije ndarëse

Postuar më: 06/06/2022

Vaksinimi antiCOVID/2,865,882 vaksinime

06 Qershor, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 265 vaksinime

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

1,305,405 doza të para
1,245,965 doza të dyta
312,335 doza të treta

Në total janë kryer 2,865,882 vaksinime antiCOVID.

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.