.

vije ndarëse

Postuar më: 19/06/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,881,356 vaksinime

19 Qershor, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 941 vaksinime

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

1,307,999 doza të para
1,248,797 doza të dyta
319,975 doza të treta

Në total janë kryer 2881356 vaksinime antiCOVID.

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.