.

vije ndarëse

Postuar më: 22/06/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,883,851 vaksinime

22 Qershor, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.

Në 24 orët e fundit janë kryer 1,240 vaksinime

 

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

 

1,308,367        doza të para

1,249,150        doza të dyta

321,300           doza të treta

 

Në total janë kryer      2883851          vaksinime antiCOVID.

 

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.