.

vije ndarëse

Postuar më: 28/09/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,964,635 vaksinime

28Shtator, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 709 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,320,900 doza të para
1,265,583 doza të dyta
358,429 doza të treta
Në total janë kryer 2964635 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.