.

vije ndarëse

Postuar më: 29/09/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,965,347 vaksinime

29 Shtator, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 712 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,321,004 doza të para
1,265,709 doza të dyta
358,716 doza të treta
Në total janë kryer 2965347 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.