.

vije ndarëse

Postuar më: 04/10/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,968,185 vaksinime

04 Tetor, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 96 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,321,396doza të para
1,266,169doza të dyta
359,887 doza të treta
Në total janë kryer 2968185 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.