.

vije ndarëse

Postuar më: 22/01/2023

Vaksinimi antiCOVID/ 3,040,323 vaksinime 

22 Janar , 2023 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 536 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,328,364 doza të para
1,275,283 doza të dyta
390,171 doza të treta
Në total janë kryer 3040323 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.