.

vije ndarëse

Postuar më: 25/01/2023

Vaksinimi antiCOVID/ 3,041,743 vaksinime 

25 Janar , 2023 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 608 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,328,512 doza të para
1,275,456 doza të dyta
390,754 doza të treta
Në total janë kryer 3041743 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.