.

vije ndarëse

Postuar më: 30/01/2023

Vaksinimi antiCOVID/ 3,044,178 vaksinime 

30 Janar , 2023 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 67 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,328,780 doza të para
1,275,740 doza të dyta
391,791 doza të treta
Në total janë kryer 3044178 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.