.

vije ndarëse

Postuar më: 31/01/2023

Vaksinimi antiCOVID/ 3,044,786 vaksinime 

31 Janar , 2023 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 608 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,328,851 doza të para
1,275,832 doza të dyta
392,012 doza të treta
Në total janë kryer 3044786 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.