.

vije ndarëse

Postuar më: 01/02/2023

Vaksinimi antiCOVID/ 3,045,380 vaksinime 

01 Shkurt , 2023 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 594 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,328,912 doza të para
1,275,937 doza të dyta
392,266 doza të treta
Në total janë kryer 3045380 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.