.

vije ndarëse

Postuar më: 06/02/2023

Vaksinimi antiCOVID/ 3,047,324 vaksinime 

06 Shkurt , 2023 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 43 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,329,068 doza të para
1,276,224 doza të dyta
393,075 doza të treta
Në total janë kryer 3047324 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.