.

vije ndarëse

Postuar më: 26/10/2021

Vaksinimi antiCOVID/ Kryhen 1,879,391 vaksinime

26 Tetor – Vijon vaksinimi masiv në pikat e përqëndruara te vaksinimit, në qendrat shëndetësore, poliklinika si dhe nëpërmjet njësive të lëvizshme në komunitet në kuadër të aksionit kombëtar ” Derë më derë”.

Prej fillimit të vaksinimit janë kryer në total 1,879,391 doza të vaksinës ndaj COVID19. Prej tyre 878,398 qytetarë i kanë kryer të dy dozat e vaksinës antiCOVID. Ditën e hënë, datë 25 tetor, janë kryer 5,488 vaksinime në të gjithë vendin.

Vaksinimi është i hapur dhe të gjithë qytetarët mbi 18-vjeç mund të paraqiten me kartën e identitetit në qendrën e tyre shëndetësore, në poliklinika ose në qendrën më të afërt të vaksinimit, çdo ditë, nga 08:00-20:00, për të kryer vaksinën antiCOVID.

Deri tani kanë mbërritur në vendin tonë 2,496,960 vaksina antiCOVID.