.

vije ndarëse

Postuar më: 24/12/2021

Vaksinimi antiCOVID/ Kryhen 2,286,235 vaksinime

24 Dhjetor 2021 – Vijon vaksinimi masiv në pikat e përqëndruara te vaksinimit, në qendrat shëndetësore, poliklinika si dhe nëpërmjet njësive të lëvizshme në komunitet në kuadër të aksionit kombëtar “Derë më derë”.

Prej fillimit të vaksinimit janë kryer në total 2,286,235 doza të vaksinës ndaj COVID-19.
o 1,131,547 doza të para;
o 1,018,549 doza të dyta;
o 136,139 doza të treta.

Vaksinimi ndaj COVID-19 është i hapur për të gjithë personat +16 vjeç si dhe fëmijët +12 vjeç me probleme të sistemit imunitar.

Gjithashtu vaksinimi me dozën e tretë të vaksinës antivCOVID, po vijon për të gjithë personat +18 vjeç.

Deri tani kanë mbërritur në vendin tonë 2,767,230 vaksina antiCOVID.