.

vije ndarëse

Postuar më: 24/04/2021

Vaksinimi antiCOVID/ Kryhen 345,944 vaksinimeaksinimi antiCOVID/ Kryhen 391,361 vaksinime

24 Prill- Ka vijuar vaksinimi masiv me kalendar të kombinuar, për personat mbi 60 vjeç dhe punonjës të shërbimeve kritike.

Prej fillimit të vaksinimit janë kryer në total 391,361 doza të vaksinës ndaj COVID19, prej të cilave 301,482 vaksinime për persona mbi 60 vjeç.

Procesi i vaksinimit po kryhet sipas të gjithë parametrave të sigurisë dhe cilësisë nga ekipe të trajnuar vaksinatorësh në të gjithë vendin.