.

vije ndarëse

Postuar më: 10/02/2021

Vaksinimi antiCOVID/ Vaksinohen 48 mjekë dhe infermierë

09 Shkurt, Tiranë- Sot u paraqitën për rivaksinim 48 mjekë dhe infermierë në Stadiumin ‘Air Albania’.
Deri tani janë 689 personel shëndetësor që kanë marrë dozën e parë dhe 438 personel shëndetësor kanë marrë dozën e dytë. Në total deri tani janë administruar 1,127 doza të vaksninës antiCOVID.
Plani kombëtar i vaksinimit, parashikon vaksinimin së pari, të stafeve mjekësore në vijën e parë si dhe vaksinim të kombinuar të grupeve të riskut.