NJOFTIM MBI SHPALLJEN E FITUESVE TË KANDIDATËVE TË PROFILT INFERMIER PËR PUNËSIME NË SPITALIN RAJONAL “MEMORIAL” NË FIER

Në zbatim të pikës nr. 21 të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.175 datë 17.03.2021 “Për ngritjen, organizimin dhe funksionimin e Spitalit Rajonal “Memorial” në Fier si projekt pilot”, komsioni i përzgjedhjes së kandidateve për infermier në Spitalit Rajonal “Memorial” në Fier, shpall listën e infermierëve që janë përzgjedhur nga aplikantët nga jashtë sistemit shëndetësor publik dhe që janë fitues në listë pritje, në përputhje me pikët që ata kanë në listën e pritjes, si më poshtë:

 

o   Emër Mbiemër Pikë Total
o   Merushe Taullaj 77.4
o   Geisi Belishta 77.2
o   Denada Guxo 71.8
o   Lorena Musaku 69.6
o   Sonila Lami 69.1
o   Melaize Zeqiraj 69
o Enerjada Malaj 66.4
o   Mariza Dhima 66.1
o   Daniela Mërtika 66
o   Jonilda Boshka 65.4
o   Vjolanda Islamaj 65.4
o   Xheni Gega 65.4
o   Florida Merkaj 64.7
o   Fatjona Cekaj 64
o   Oljarda Blido 62.5
o   Krisela Sulaj 62.1
o   Elsa Sakaj 62
o   Elona Çela 62
o   Olger Bregu 61.8
o   Safete Qalliaj 61.1
o   Jorida Murati 61
o   Luada Cela 60.6
o   Esmeralda Rashlani 60.1
o   Anxhela Sula 60
o   Rovena Baçinofki 60
o   Almida Gjyla 59.6
o   Aldo Profti 58.5
o   Orteo Llaka 58.4
o   Gazmir Deliu 57.4
o   Elona Marini 57.1
o   Aurela Çobo 57
o   Shpendi Hima 56.5
o   Ilia Culi 55.8
o   Florjan Veizaj 55.4
o   Jurgest Gjini 55.1
o   Ersiola Corri 55
o   Xhoana Mebelli 54.6
o   Fitnete Ukaliaj 54.1
o   Zyra Xhulaj 53.1
o   Anisa Xhemaj 52.7
o   Florida Mahmuti(Sulo) 52.4
o   Erikleda Kostandini(Xhafa) 51.5
o   Sami Kamberaj 51.4
o   Ela Cobaj 51.2
o   Marie Koreta 50.8
o   Alba Shpata 50.7
o   Hatije Senka 50.5
o   Meriola Çuka 50.3

 

 

Kandidatët do të njoftohen nga Spitali Rajonal “Memorial” Fier për lidhjen e kontratës së punës.