.

vije ndarëse

Postuar më: 10/06/2021

Vaksinimi antiCOVID/ Kryhen 816,556 vaksinime

10 Qershor – Ka vijuar vaksinimi masiv me kalendar të kombinuar, për personat mbi 60 vjeç dhe punonjës të shërbimeve kritike.
Në 24 orët e fundit janë kryer 6,564 vaksinime dhe prej fillimit të vaksinimit janë kryer në total 816,556 doza të vaksinës ndaj COVID19. Prej tyre 320,532 qytetarë i kanë marrë të dyja dozat e vaksinës antiCOVID.
Procesi i vaksinimit po kryhet sipas të gjithë parametrave të sigurisë dhe cilësisë nga ekipe të trajnuar vaksinatorësh në të gjithë vendin.