.

vije ndarëse

Postuar më: 11/03/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,729,969 vaksinime

11 Mars, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.

Në 24 orët e fundit janë kryer 2,405 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 47 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 94 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

 

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

 

1,274,514 doza të para

1,206,964 doza të dyta

248,491 doza të treta

 

Në total janë kryer 2,729,969 vaksinime antiCOVID.

 

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.