.

vije ndarëse

Postuar më: 15/04/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,793,310 vaksinime

15 Prill, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.

Në 24 orët e fundit janë kryer 2,034 vaksinime.

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:

 

1,287,062 doza të para

1,223,943 doza të dyta

282,305 doza të treta

 

Në total janë kryer 2,793,310 vaksinime antiCOVID.

 

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.