.

vije ndarëse

Postuar më: 13/05/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,839,483 vaksinime

13 Maj, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 1315 vaksinime.

Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,299,743 doza të para
1,239,601 doza të dyta
300,046 doza të treta

Në total janë kryer 2,839,483 vaksinime antiCOVID.

*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.