.

vije ndarëse

Postuar më: 26/09/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 2,963,221 vaksinime

26 Shtator, 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.Në 24 orët e fundit janë kryer 92 vaksinimeNga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:1,320,644 doza të para1,265,283 doza të dyta357,883 doza të tretaNë total janë kryer 2963221 vaksinime antiCOVID.*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.