.

vije ndarëse

Postuar më: 07/12/2022

Vaksinimi antiCOVID/ 3,011,681 vaksinime 

07 Dhjetor , 2022 – Vijon vaksinimi masiv në të gjitha pikat vaksinimit antiCOVID.
Në 24 orët e fundit janë kryer 945 vaksinime
Nga dozat e vaksinës antiCOVID janë kryer:
1,325,195 doza të para
1,271,311 doza të dyta
378,655 doza të treta
Në total janë kryer 3011681 vaksinime antiCOVID.
*Numri i vaksinimeve të raportuara, përfshin edhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara, për t’u dhënë të gjithëve mundësinë për të përmbushur procesin e vaksinimit në Shqipëri ose jashtë vendit.